by Podravka

Arrow icon Natrag

Kobasice i povrće iz pećnice

Trajanje

30-60 min

Težina

jednostavno

Porcija

4 osobe

Recipe image

Sastojci

3 žlice maslinova ulja
300 g prokulica (kelj pupčar)
2 mrkve (220 g)
400 g krumpira
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 češnja češnjaka

Korišteni proizvodi

Priprema

  1. U posudu za pečenje stavite prokulice prerezane po pola, mrkvu narezanu na deblje ukoso rezane kolutove , krumpir oguljen i narezan na kriške.
  2. Posolite, popaprite, dodajte češnjak i ulje. Sve dobro promiješajte pa uz povrće rasporedite kobasice. Stavite u pećnicu zagrijanu na 200°C i pecite oko 40 minuta.

Posluživanje

Poslužite toplo.

Savjet

Odaberite povrće koje volite ili ovisno o sezoni pripreme.

Korišteni proizvodi

Recipe image

Sastojci

3 žlice maslinova ulja
300 g prokulica (kelj pupčar)
2 mrkve (220 g)
400 g krumpira
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 češnja češnjaka

Korišteni proizvodi