by Podravka

Arrow icon Natrag

Kranjske kobasice pikant

Ovog gosta nikad dosta

Kranjske kobasice su rado viđen gost svakog obroka, a dodatak kajenskog papra čini ove kobasice VIP gostom. Zbog visokog udjela od čak 95% pomno odabranog svinjskog i goveđeg mesa, kranjske kobasice su odličan odabir i kao samostalno jelo ali i kao dodatak raznim varivima i brojnim drugim jelima.

UKRATKO

  • S kajenskim paprom
  • Prirodno bogato proteinima
  • Bez dodanih pojačivača okusa i bojila
  • Bez glutena
  • High quality

SASTOJCI

svinjsko meso 95%, kuhinjska sol, začini (kajenski papar 0,05%) i ekstrakt začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator difosfati, antioksidans natrijev izoaskorbat, aroma, konzervans natrijev nitrit. Može sadržavati gorušicu.

PRIPREMA

Kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 -12 minuta ili peći na roštilju ili tavi 8 – 10 minuta. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.

Čuvati: Na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
Trajanje: 45 dana.
Pakiranje: 300 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

266 kcal / 1106 kJ

Masti

21  g

– Zasićene masne kiseline

7.7 g

Ugljikohidrati

1.7 g

– Šećeri

0.6 g

Bjelančevine

17 g

Sol

1.9 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda