Kranjske kobasice pikant
Ovog gosta nikad dosta
Kranjske kobasice su rado viđen gost svakog obroka, a dodatak kajenskog papra čini ove kobasice VIP gostom. Zbog visokog udjela od čak 95% pomno odabranog svinjskog i goveđeg mesa, kranjske kobasice su odličan odabir i kao samostalno jelo ali i kao dodatak raznim varivima i brojnim drugim jelima.
UKRATKO
- S kajenskim paprom
- Prirodno bogato proteinima
- Bez dodanih pojačivača okusa i bojila
- Bez glutena
- High quality
SASTOJCI
svinjsko meso 95%, kuhinjska sol, začini (kajenski papar 0,05%) i ekstrakt začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator difosfati, antioksidans natrijev izoaskorbat, aroma, konzervans natrijev nitrit. Može sadržavati gorušicu.
PRIPREMA
Kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 -12 minuta ili peći na roštilju ili tavi 8 – 10 minuta. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.
Čuvati: Na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
Trajanje: 45 dana.
Pakiranje: 300 g.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI
Energetska vrijednost
266 kcal / 1106 kJ
Masti
21 g
– Zasićene masne kiseline
7.7 g
Ugljikohidrati
1.7 g
– Šećeri
0.6 g
Bjelančevine
17 g
Sol
1.9 g
Izvor: Podravka d.d.
Na 100 g proizvoda