by Podravka

Novosti

14.06.2021.

Nagrađujemo te: Probudi vatrenog u sebi, napravi kreativan Instagram Story i osvoji TV

Vatrena atmosfera oko tvog grilla seli se na nogometne terene. Europsko nogometno prvenstvo traje od 11. lipnja do 11. srpnja, a dok naši Vatreni ganjaju zlato – ti se uključi u Nagradni natječaj i osvoji glavnu nagradu

Postavu naših nogometnih reprezentativaca znaš poput stanja svog hladnjaka, a slobodno vrijeme idućih mjesec dana ravnaš prema rasporedu utakmica? Smatraš da se idealnih 11 sastoji se od 6 ćevapa, 3 grill kobasice i 2 pljeskavice? Tvoj je teren kuhinja, a taktika grillanja i mariniranja već odavno razrađena? Bilo da ti je prvi odabir pikantna marinada ili ona s pivom, vjerujemo da si pravi vatreni navijač! Pokaži nam koliko i osvoji nagradu: 50″ The Frame Smart 4K TV 2020 i super udobnu vreću za sjedenje.

Probudi Vatrenog u sebi, skockaj se i osvoji TV

Nogomet je možda najvažnija sporedna stvar na svijetu, no u idućih je mjesec dana uz dobar grill plan: koji dan ćevapčiće, kada hot dog te uz koju će tekmu najbolje sjesti lungić u panceti, najvažnije imati dobar TV. Ako misliš da bi u utakmicama uživao još više na novom uređaju, uključi se u nagradni natječaj „Probudi Vatrenog u sebi“ i možda je 50″ The Frame Smart 4K TV 2020 baš tvoj. Uz njega dolazi i vreće za sjedenje, u kojoj možeš provoditi vrijeme odmarajući ili tražeći novu inspiraciju za roštiljanje , stoga kreni u napad.

Kako do pobjede?

Kao i naši Vatreni do medalje – hrabro i srčano!Na stranici Meat&More skini službeni AR Instagram filter “Vatreni u meni” i snimipublic Instagram Story foto ili vide, sam ili sa svojom pobjedničkom kipom. Spomeni u objavi @podravka_hrvatska i ne zaboravi staviti hashtag #probudivatrenogusebi. Neka Story bude kreativan i jedinstven kako bi oduševio žiri. Bez brige, smiješ ih oboriti s nogu humorom i originalnošću, ne dijelimo žute i crvene kartone. Kad se rodi ideja, dozvoli joj da se malo marinira i onda je sprovedi u djelo.

Nagradni natječaj traje za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva, od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. Svatko može sudjelovati s više prijava, a nagradu osvaja najkreativnija fotografija ili video sa službenim AR Instagram filterom “Vatreni u meni”.

Rezultati Nagradnog natječaja „Probudi Vatrenog u sebi“ bit će objavljeni na stranici https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 21.07.2021. godine.

Sretno svima i sretno našim Vatrenima!

Tagovi

nagradni natječaj