by Podravka

Arrow icon Natrag

Kranjske kobasice classic

U finom društvu

Podravka Kranjske kobasice odlikuje veći udio mesa od sličnih proizvoda na tržištu, čak 95 % kvalitetne svinjetine i govedine.

Kao samostalno jelo u društvu senfa ili ajvara, kao dodatak varivima ili na bogatoj pikantnoj pizzi, Kranjske su kobasice rado viđen gost svakog obroka, piknika ili roštilja!

UKRATKO

  • Prirodno bogato proteinima
  • Bez dodanih pojačivača okusa i bojila
  • Bez glutena
  • High quality

SASTOJCI

svinjsko meso 95%, kuhinjska sol, začini i ekstrakt začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator difosfati, antioksidans natrijev izoaskorbat, aroma, konzervans natrijev nitrit. Može sadržavati gorušicu.

PRIPREMA

kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 -12 minuta ili peći na roštilju ili tavi 8 – 10 min. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.

Čuvati: na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
Trajanje: 45 dana.
Pakiranje: 300 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

266 kcal / 1106 kJ

Masti

21  g

– Zasićene masne kiseline

7.7 g

Ugljikohidrati

1.7 g

– Šećeri

0.6 g

Bjelančevine

17 g

Sol

1.9 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda