by Podravka

Arrow icon Natrag

Salata od kobasica i slanutka

Trajanje

manje od 30 min

Težina

jednostavno

Porcija

2 osobe

Recipe image

Sastojci

150 g Konzerviranog slanutka Podravka
80 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g cherry rajčica
60 g mlade rikule (ili mlade potočarke)
1-2 žlice gotovog pesta od bosiljka (iz staklenke)
2 žlice maslinova ulja

Korišteni proizvodi

Priprema

  1. Na zagrijanoj gril tavi popecite kobasice da porumene.
  2. Kobasice pecite 8-10 minuta povremeno okrećući. Izvadite ih da se malo ohlade, a zatim narežite na dijagonalne ploške.
  3. U zdjelu za salatu stavite kobasice, dodajte ocijeđen slanutak, kukuruz šećerac, rajčice narezane na polovice i rikulu.

Posluživanje

 Promiješanu salatu rasporedite na pladanj za posluživanje i pospite pestom.

Savjet

Salatu poslužite s popečenim ploškama kruha.

Korišteni proizvodi

Recipe image

Sastojci

150 g Konzerviranog slanutka Podravka
80 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g cherry rajčica
60 g mlade rikule (ili mlade potočarke)
1-2 žlice gotovog pesta od bosiljka (iz staklenke)
2 žlice maslinova ulja

Korišteni proizvodi