
Sastojci
1 pakiranje Kranjskih kobasica Podravka (300 g)
150 g Konzerviranog slanutka Podravka
80 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g cherry rajčica
60 g mlade rikule (ili mlade potočarke)
1-2 žlice gotovog pesta od bosiljka (iz staklenke)
2 žlice maslinova ulja
Korišteni proizvodi
Priprema
- Na zagrijanoj gril tavi popecite kobasice da porumene.
- Kobasice pecite 8-10 minuta povremeno okrećući. Izvadite ih da se malo ohlade, a zatim narežite na dijagonalne ploške.
- U zdjelu za salatu stavite kobasice, dodajte ocijeđen slanutak, kukuruz šećerac, rajčice narezane na polovice i rikulu.
Posluživanje
Promiješanu salatu rasporedite na pladanj za posluživanje i pospite pestom.
Savjet
Salatu poslužite s popečenim ploškama kruha.
Korišteni proizvodi

Sastojci
1 pakiranje Kranjskih kobasica Podravka (300 g)
150 g Konzerviranog slanutka Podravka
80 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g cherry rajčica
60 g mlade rikule (ili mlade potočarke)
1-2 žlice gotovog pesta od bosiljka (iz staklenke)
2 žlice maslinova ulja