by Podravka

Novosti

10.05.2021.

Nagradni natječaj: Postani grill specijalist

Postoji li išta bolje i jednostavnije od dva komada kruha ili peciva i između njih sjajan komad mesa, uz dodatak svježeg povrća i ukusnih dodataka? Možda, ali trenutno se ne možemo sjetiti ničega

Kažu da nije dobro igrati se vatrom. No, ako je na njoj rešetka s mesnim delicijama, a u igri su vatreno dobre nagrade, nemate što izgubiti. Dokažite da ste grill specijalist i osvojite plinski roštilj, prijenosni hladnjak ili sjajne grill pakete

Dva kruga, jedna rešetka, dvanaest nagrada: Uključi se u nagradni natječaj i postani grill specijalist

Svi znaju da smo roštilj nacija, a sada vrijeme je da otkrijemo koja je, uz Vegeta specijal, najbolja meso plus prilog kombinacija! Uključite se u Nagradni natječaj „Postani grill specijalist“ i odigrajte igricu grillanja.

Specijalna kombinacija donosi vrijedne nagrade

Nagradni natječaj „Postani grill specijalist“ se odvija u dva kruga, od 10.5. do 17.05. te 18.5. do 25.05., a u svakom će krugu biti nagrađeno 6 sudionika. Igra je zabavna pa vjerujemo da ćete ju željeti zaigrati više puta i stvoriti što više grill kombinacija. No, nagrađeni možete biti samo jednom.

Bodovi ne utječu na rezultat i osvajanje nagrade, oni su vezani za vrijeme i za ispravno uhvaćene sastojke. Odnosno, svaki neispravno uhvaćeni specijal ili komad mesa donosi negativne bodove. Na grill rešetki skupite zadani Vegeta Specijal, vaše tajno oružje za savršeni grill, zatim odgovarajući komad mesa te maksimalno tri priloga. Nakon toga u najviše 600 znakova opišite zašto je baš ta kombinacija sastojaka uz Vegeta specijal najbolja za grillanje, odnosno “baciti na rešetku”.

Primjerice, BBQ marinada, sočna bbq rebarca i ukusni prilozi zvuče sjajno, no za osvajanje nagrade takav treba biti i odgovor. Kratko i slatko pojašnjenje za vrijedne i praktične grill nagrade!

Što osvaja grill specijalist

U prvome krugu glavna nagrada je Weber plinski roštilj Q 1200 i grill paket, a tu je i 5 utješnih, ali sjajnih nagrada, odnosno 5 grill paketa. U drugome krugu glavna nagradaje prijenosni hladnjak i grill paket, a još 5 najs(p)retnijih i najkreativnijih osvaja grill paket za uživanje u roštiljanju i kreiranju nebrojeno puno specijalnih kombinacija.

Dok čekate proglašenje dobitnika i dogovarate iduće druženje oko roštilja, izazovite prijatelje u igru “Postani grill specijalist” i otkrijte mogu li oni za svoj specijal sakupiti više bodova. Sretno svima!

Znamo da inspiraciju za igru krijete u sebi, a ako se rešetka već grije, neka ideja ne ponestane. Potražite ih na https://meatandmore.podravka.hr/recepti ili preuzmite knjižicu recepata.

Tagovi

nagradni natječaj