Natrag
Hot dog s kupusom i senfom
Trajanje
manje od 30 min
Težina
jednostavno
Porcija
za 2 do 3 osobe
Sastojci
1 pakiranje Podravka Grill kobasica (320 g)
Vegeta maestro crni papar mjeveni
Dijon senf Podravka
½ glavice crvenog kupusa
3 žlice ulja (ili maslaca)
1 žlica smeđeg šećera
1 žlica aceto balsamica
sol
5 peciva za hot dog
Korišteni proizvodi
Priprema
- Kupus očistite od tvrdih dijelova pa ga narežite na sitne rezance.
- Na tavi neprijanjajućeg dna zagrijte dvije žlice ulja, pa dodajte kupus. Popecite ga dok malo ne uvene, a zatim dodajte šećer i ocat. Promiješajte, poklopite i pirjajte na laganoj vatri dok kupus ne bude potpuno gotov, oko 20 minuta. Na kraju posolite i pospite mljevenim paprom.
- Grill tavu premažite s preostalom žličicom ulja pa zagrijte. Ispecite kobasice sa svih strana na srednje jakoj vatri (7-8 minuta).
- Peciva prerežite uzdužno, premažite s malo dijon senfa i napunite kupusom. Na kupus stavite kobasicu i poslužite.
Savjet
Po želji zagrijte peciva na tavi.
Korišteni proizvodi
Sastojci
1 pakiranje Podravka Grill kobasica (320 g)
Vegeta maestro crni papar mjeveni
Dijon senf Podravka
½ glavice crvenog kupusa
3 žlice ulja (ili maslaca)
1 žlica smeđeg šećera
1 žlica aceto balsamica
sol
5 peciva za hot dog