by Podravka

Arrow icon Natrag

Hot dog s kupusom i senfom

Trajanje

manje od 30 min

Težina

jednostavno

Porcija

za 2 do 3 osobe

Recipe image

Sastojci

1 pakiranje Podravka Grill kobasica (320 g)
Vegeta maestro crni papar mjeveni
Dijon senf Podravka
½ glavice crvenog kupusa
3 žlice ulja (ili maslaca)
1 žlica smeđeg šećera
1 žlica aceto balsamica
sol
5 peciva za hot dog

Priprema

  1. Kupus očistite od tvrdih dijelova pa ga narežite na sitne rezance.
  2. Na tavi neprijanjajućeg dna zagrijte dvije žlice ulja, pa dodajte kupus. Popecite ga dok malo ne uvene, a zatim dodajte šećer i ocat. Promiješajte, poklopite i pirjajte na laganoj vatri dok kupus ne bude potpuno gotov, oko 20 minuta. Na kraju posolite i pospite mljevenim paprom.
  3. Grill tavu premažite s preostalom žličicom ulja pa zagrijte. Ispecite kobasice sa svih strana na srednje jakoj vatri (7-8 minuta).
  4. Peciva prerežite uzdužno, premažite s malo dijon senfa i napunite kupusom. Na kupus stavite kobasicu i poslužite.

Savjet

Po želji zagrijte peciva na tavi.

Recipe image

Sastojci

1 pakiranje Podravka Grill kobasica (320 g)
Vegeta maestro crni papar mjeveni
Dijon senf Podravka
½ glavice crvenog kupusa
3 žlice ulja (ili maslaca)
1 žlica smeđeg šećera
1 žlica aceto balsamica
sol
5 peciva za hot dog