by Podravka

Arrow icon Natrag

Punjeni kruh s paštetom

Trajanje

manje od 30 min

Težina

jednostavno

Porcija

2 osobe

Recipe image

Sastojci

1 manji kruh francuz
8 Kiselih krastavaca Podravka
50 g kuhanih pilećih prsa
50 g tvrdog sira

Korišteni proizvodi

Priprema

  1. Kruh izdubite uz pomoć manjeg nožića, a kisele krastavce, pileća prsa i tvrdi sir narežite na sitno.
  2. Za nadjev u posudu stavite paštete, kisele krastavce, pileća prsa i sir i sve skupa izmiješajte da smjesa bude glatka.
  3. U vrećicu za ukrašavanje stavite nadjev, pa napunite izdubljeni kruh.
  4. Omotajte ga u prijanjajuću foliju pa ga stavite na kratko u hladnjak kako bi se stegnulo.
  5. Ohlađeni kruh narežite.

Posluživanje

Poslužite hladno uz razne nareske, sireve ili ukiseljeno povrće.

Korišteni proizvodi

Recipe image

Sastojci

1 manji kruh francuz
8 Kiselih krastavaca Podravka
50 g kuhanih pilećih prsa
50 g tvrdog sira

Korišteni proizvodi