by Podravka

Arrow icon Natrag

Pašteta s pistacijama

Trajanje

manje od 30 min

Težina

jednostavno

Porcija

4 osobe

Recipe image

Sastojci

1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
30 g maslaca
1 žlica kiselog vrhnja
40 g pistacija

Korišteni proizvodi

Priprema

  1. Lagano na maslacu propirjajte nasjeckani luk i češnjak.
  2. Ohladite i dobro umiješajte u paštetu.
  3. Dodajte vrhnje i 30 g nasjeckanih pistacija te dobro izmiješajte.
  4. Smjesu stavite u zdjelicu, pospite preostalim pistacijama i rashladite.

Posluživanje

Paštetu poslužite na prepečencu ili krekerima.

Savjet

Ako želite pojačati aromu paštete, dodajte joj 1 žlicu konjaka.

Korišteni proizvodi

Recipe image

Sastojci

1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
30 g maslaca
1 žlica kiselog vrhnja
40 g pistacija

Korišteni proizvodi