![Recipe image](https://meatandmore.podravka.hr/wp-content/uploads/2021/04/pasteta-s-pistacijom.png)
Sastojci
1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
30 g maslaca
1 žlica kiselog vrhnja
40 g pistacija
Korišteni proizvodi
Priprema
- Lagano na maslacu propirjajte nasjeckani luk i češnjak.
- Ohladite i dobro umiješajte u paštetu.
- Dodajte vrhnje i 30 g nasjeckanih pistacija te dobro izmiješajte.
- Smjesu stavite u zdjelicu, pospite preostalim pistacijama i rashladite.
Posluživanje
Paštetu poslužite na prepečencu ili krekerima.
Savjet
Ako želite pojačati aromu paštete, dodajte joj 1 žlicu konjaka.
Korišteni proizvodi
![Recipe image](https://meatandmore.podravka.hr/wp-content/uploads/2021/04/pasteta-s-pistacijom.png)
Sastojci
1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
30 g maslaca
1 žlica kiselog vrhnja
40 g pistacija