by Podravka

Arrow icon Natrag

Party baget

Trajanje

manje od 30 min

Težina

jednostavno

Porcija

4 osobe

Recipe image

Sastojci

200 g sirnog namaza
2-3 žlice fino mljevenih blanširanih badema
3 mlada luka
100 g salatnog krastavca
2 žlice sira ribanca (Grana padano)
1 baget

Korišteni proizvodi

Priprema

  1. Pripremite nadjev tako da Pilećoj pašteti s ajvarom dodate sirni namaz i bademe te dobro promiješate.
  2. Zatim dodajte sitno nasjeckani mladi luk i na male kockice narezan krastavac.
  3. Baget zarežite po dužini i nadjenite pripremljenim nadjevom.
  4. Po površini pospite sirom ribancem i pomoću papira za pečenje umotajte da zadrži oblik.
  5. Držite u hladnjaku barem pola sata prije posluživanja. Baget prerežite na 4 dijela i poslužite.

Posluživanje

Baget prerežite na 4 dijela i poslužite.

Savjet

Baget prvo možete zapeći u pećnici da dobije hrskavu koru pa ohladiti prije punjenja. U nadjev možete dodati sitno narezanu šunku ili pršut.

Korišteni proizvodi

Recipe image

Sastojci

200 g sirnog namaza
2-3 žlice fino mljevenih blanširanih badema
3 mlada luka
100 g salatnog krastavca
2 žlice sira ribanca (Grana padano)
1 baget

Korišteni proizvodi