Sastojci
1 mala mliječna kruha (lizike)
100 g gaude
60 g Šunke u ovitku Podravka
70 g Kiselih krastavaca Podravka
Vegeta Maestro Crnog papra u zrnu
Korišteni proizvodi
Priprema
- Kruhu odrežite krajeve i izdubite mekani dio pomoću drvene kuhače.
- Sir i šunku narežite na kockice.
- Paštetu, sir, šunku, krastavce i papar dobro izmiješajte u homogenu smjesu.
- Pripremljenom smjesom napunite izdubljeni kruh i ostavite barem dva sata u hladnjaku.
Posluživanje
Dobro ohlađeno narežite na ploške i poslužite.
Savjet
Ove ukusne sendviče najbolje pripremite dan ranije, okusi će se bolje prožeti.
Korišteni proizvodi
Sastojci
1 mala mliječna kruha (lizike)
100 g gaude
60 g Šunke u ovitku Podravka
70 g Kiselih krastavaca Podravka
Vegeta Maestro Crnog papra u zrnu