Sastojci
1. DIP
3-4 rotkvice (ili 100 g salatnog krastavca)
100 g sirnog namaza
svježi kopar za posipati
2. DIP
4 sušene rajčice iz uljne otopine
1 žlica narezanog vlasca
1 žlica maslinovog ulja
3. DIP
1 žlica konjaka
1 žlica naribanog sira Grana padano
1-2 mlada luka
ZA POSLUŽIVANJE
grisini, integralni krekeri, popečene ploške bageta, takos čips…
Korišteni proizvodi
Priprema
- Za prvi dip Pileću paštetu s vrhnjem stavite u zdjelicu, dodajte sirni namaz i sitno nasjeckanu rotkvicu.
- Po potrebi posolite i popaprite. Dip pospite narezanim koprom.
- Drugi dip pripremite od Pileće paštete s ajvarom kojoj dodajte sitno nasjeckane sušene rajčice i vlasac. Dobro izmiješajte i na kraju nakapajte maslinovim uljem.4.
- Kod trećeg dipa Pilećoj pikant pašteti dodajte konjak, sir, sitno narezani mladi luk i promiješajte. Po želji po površini pospite malo mljevene crvene paprike Podravka.
Posluživanje
Pripremljene dipove držite u hladnjaku do posluživanja.
Savjet
Koristite hladnu paštetu te da bi bila kremastija možete dodati 1-2 žlice vrhnja ili grčkog jogurta.
Korišteni proizvodi
Sastojci
1. DIP
3-4 rotkvice (ili 100 g salatnog krastavca)
100 g sirnog namaza
svježi kopar za posipati
2. DIP
4 sušene rajčice iz uljne otopine
1 žlica narezanog vlasca
1 žlica maslinovog ulja
3. DIP
1 žlica konjaka
1 žlica naribanog sira Grana padano
1-2 mlada luka
ZA POSLUŽIVANJE
grisini, integralni krekeri, popečene ploške bageta, takos čips…