by Podravka

Arrow icon Natrag

3 dipa s paštetama

Trajanje

manje od 30 min

Težina

jednostavno

Porcija

10 osoa

Recipe image

Sastojci

1. DIP
3-4 rotkvice (ili 100 g salatnog krastavca)
100 g sirnog namaza
svježi kopar za posipati

 

2. DIP
4 sušene rajčice iz uljne otopine
1 žlica narezanog vlasca
1 žlica maslinovog ulja

 

3. DIP
1 žlica konjaka
1 žlica naribanog sira Grana padano
1-2 mlada luka

 

ZA POSLUŽIVANJE
grisini, integralni krekeri, popečene ploške bageta, takos čips…

Priprema

  1. Za prvi dip Pileću paštetu s vrhnjem stavite u zdjelicu, dodajte sirni namaz i sitno nasjeckanu rotkvicu.
  2. Po potrebi posolite i popaprite. Dip pospite narezanim koprom.
  3. Drugi dip pripremite od Pileće paštete s ajvarom kojoj dodajte sitno nasjeckane sušene rajčice i vlasac. Dobro izmiješajte i na kraju nakapajte maslinovim uljem.4.
  4. Kod trećeg dipa Pilećoj pikant pašteti dodajte konjak, sir, sitno narezani mladi luk i promiješajte. Po želji po površini pospite malo mljevene crvene paprike Podravka.

Posluživanje

Pripremljene dipove držite u hladnjaku do posluživanja.

Savjet

Koristite hladnu paštetu te da bi bila kremastija možete dodati 1-2 žlice vrhnja ili grčkog jogurta.

Recipe image

Sastojci

1. DIP
3-4 rotkvice (ili 100 g salatnog krastavca)
100 g sirnog namaza
svježi kopar za posipati

 

2. DIP
4 sušene rajčice iz uljne otopine
1 žlica narezanog vlasca
1 žlica maslinovog ulja

 

3. DIP
1 žlica konjaka
1 žlica naribanog sira Grana padano
1-2 mlada luka

 

ZA POSLUŽIVANJE
grisini, integralni krekeri, popečene ploške bageta, takos čips…