Sastojci
200 g Zlato polje Fusilli tjestenine
sol
1 salatni krastavac (150 g)
120 g cherry rajčica
1 stabljika celera
50 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g mozzarelle
1 žlica nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro Crni papar
ZA SALATNI PRELJEV
100 ml tekućeg jogurta
Korišteni proizvodi
Priprema
- Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite.
- U zdjelu za salatu stavite ohlađenu tjesteninu, dodajte krastavac narezan na kockice, rajčice narezane na pola, stabljiku celera narezanu na ploške i ocijeđeni kukuruz šećerac.
- Zatim dodajte na kockice narezanu mozzarellu, peršin i pospite svježe mljevenim paprom.
- Jogurtu dodajte paštetu sobne temperature, dobro promiješajte i prelijte preko salate.
Posluživanje
Salatu lagano promiješajte i poslužite hladnu.
Savjet
Po želji po salati pospite narezane orahe ili nar.
Korišteni proizvodi
Sastojci
200 g Zlato polje Fusilli tjestenine
sol
1 salatni krastavac (150 g)
120 g cherry rajčica
1 stabljika celera
50 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g mozzarelle
1 žlica nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro Crni papar
ZA SALATNI PRELJEV
100 ml tekućeg jogurta