by Podravka

Arrow icon Natrag

Ljetna salata s tjesteninom

Trajanje

manje od 30 min

Težina

jednostavno

Porcija

4 osobe

Recipe image

Sastojci

200 g Zlato polje Fusilli tjestenine
sol
1 salatni krastavac (150 g)
120 g cherry rajčica
1 stabljika celera
50 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g mozzarelle
1 žlica nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro Crni papar

 

ZA SALATNI PRELJEV
100 ml tekućeg jogurta

Korišteni proizvodi

Priprema

  1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite.
  2. U zdjelu za salatu stavite ohlađenu tjesteninu, dodajte krastavac narezan na kockice, rajčice narezane na pola, stabljiku celera narezanu na ploške i ocijeđeni kukuruz šećerac.
  3. Zatim dodajte na kockice narezanu mozzarellu, peršin i pospite svježe mljevenim paprom.
  4. Jogurtu dodajte paštetu sobne temperature, dobro promiješajte i prelijte preko salate.

Posluživanje

Salatu lagano promiješajte i poslužite hladnu.

Savjet

Po želji po salati pospite narezane orahe ili nar.

Korišteni proizvodi

Recipe image

Sastojci

200 g Zlato polje Fusilli tjestenine
sol
1 salatni krastavac (150 g)
120 g cherry rajčica
1 stabljika celera
50 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g mozzarelle
1 žlica nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro Crni papar

 

ZA SALATNI PRELJEV
100 ml tekućeg jogurta

Korišteni proizvodi