Sastojci
- 300 g gljiva
- 500 g krumpira
- 10 g maslaca
- 2 Goveđa gulaša (2x300g)
- 50 ml bijelog vina
- 2 žlice kiselog vrhnja
Korišteni proizvodi
Priprema
- Gljive očistite i narežite na veće komadiće, a krumpir na kockice.
- Na zagrijani maslac stavite gljive i kratko popecite. Dodajte krumpir, prelijte s malo vode i kuhajte 10 minuta.
- Ulijte sadržaj limenke gulaša, dodajte vino i zajedno pirjajte nekoliko minuta.
- Na kraju umiješate kiselo vrhnje po želji.
Posluživanje: Topli gulaš poslužite posut narezanim peršinom.
Savjet: Koristite gljive koje volite, a dužinu pirjanja prilagodite vrsti gljiva.
Korišteni proizvodi
Sastojci
- 300 g gljiva
- 500 g krumpira
- 10 g maslaca
- 2 Goveđa gulaša (2x300g)
- 50 ml bijelog vina
- 2 žlice kiselog vrhnja