
Sastojci
- 2 Goveđa gulaša Podravka (2×300 g)
- 1 žlicana rezanog peršina
- 500 g krumpira
- 200 g mrkve
- sol
- 1 žlica maslaca
- 70 g milerama
- 1 žličica soli
- malo vrelog mlijeka
Korišteni proizvodi
Priprema
- Krumpir i mrkvu očistite, narežite i prelijte vodom. Posolite i kuhajte da povrće omekša.
- Dok je povrće još vruće iscijedite vodu, dodajte maslac i usitnite ga pomoću miksera.
- Uz miješanje dodajte mileram i mlijeka po potrebi da dobijete pire željene gustoće.
Posluživanje: Sadržaj limenke gulaša zagrijte do vrenja, pospite narezanim peršinom i poslužite s toplim pireom od povrća.
Savjet: Uz jelo poslužite džem od brusnica.
Korišteni proizvodi

Sastojci
- 2 Goveđa gulaša Podravka (2×300 g)
- 1 žlicana rezanog peršina
- 500 g krumpira
- 200 g mrkve
- sol
- 1 žlica maslaca
- 70 g milerama
- 1 žličica soli
- malo vrelog mlijeka