by Podravka

Arrow icon Natrag

Goveđi gulaš s pireom od povrća

Trajanje

manje od 30 min

Težina

jednostavno

Recipe image

Sastojci

  • 2 Goveđa gulaša Podravka (2×300 g)
  • 1 žlicana rezanog peršina
  • 500 g krumpira
  • 200 g mrkve
  • sol
  • 1 žlica maslaca
  • 70 g milerama
  • 1 žličica soli
  • malo vrelog mlijeka

Korišteni proizvodi

Priprema

  1. Krumpir i mrkvu očistite, narežite i prelijte vodom. Posolite i kuhajte da povrće omekša.
  2. Dok je povrće još vruće iscijedite vodu, dodajte maslac i usitnite ga pomoću miksera.
  3. Uz miješanje dodajte mileram i mlijeka po potrebi da dobijete pire željene gustoće.

Posluživanje: Sadržaj limenke gulaša zagrijte do vrenja, pospite narezanim peršinom i poslužite s toplim pireom od povrća.

Savjet: Uz jelo poslužite džem od brusnica.

Korišteni proizvodi

Recipe image

Sastojci

  • 2 Goveđa gulaša Podravka (2×300 g)
  • 1 žlicana rezanog peršina
  • 500 g krumpira
  • 200 g mrkve
  • sol
  • 1 žlica maslaca
  • 70 g milerama
  • 1 žličica soli
  • malo vrelog mlijeka

Korišteni proizvodi