
Sastojci
oko 720 g svinjskog filea (lungić)
1 žlica Vegete Natur Grill Classic
200 g Pancete Podravka
povrće za pečenje na roštilju (mladi luk, rajčica, …)
1 žlica maslinova ulja
Za salatu:
krastavci
tanko narezane rotkvice
mladi luk
Priprema
- Od filea narežite medaljone i pospite Vegetom Natur Grill Classic. Ostavite marinirati 30 minuta.
- Tikvice narežite na debele ploške (0,5 cm) veličine medaljona i posložite po medaljonima
- Pancetu narežite na tanke ploške i omotajte oko medaljona s tikvicom.
- Na zagrijani roštilj stavite medaljone pa pecite prvo s jedne strane, a zatim s druge.
- Preostale ploške tikvica i ostalo povrće pokapajte maslinovim uljem i ispecite uz medaljone.
Savjet
Umjesto ljutog ajvara možete koristiti i ajvar blagi Podravka
Posluživanje
Medaljone poslužite uz pečeno povrće s roštilja, ajvar i salatu.


Sastojci
oko 720 g svinjskog filea (lungić)
1 žlica Vegete Natur Grill Classic
200 g Pancete Podravka
povrće za pečenje na roštilju (mladi luk, rajčica, …)
1 žlica maslinova ulja
Za salatu:
krastavci
tanko narezane rotkvice
mladi luk