![Recipe image](https://meatandmore.podravka.hr/wp-content/uploads/2022/05/socna-piletina-iz-pecnice.jpg)
Sastojci
2 – 3 pileća batka za zabatkom (oko 700 g)
Priprema
- Piletinu stavite u vrećicu za pečenje i ulijte marinadu. Zatvorite vrećicu i protresite da se marinada ravnomjerno rasporedi po piletini.
- Ostavite marinirati 30 minuta. Vrećicu s piletinom stavite u posudu za pečenje i u zagrijanu pećnicu na 200 °C te pecite oko 30 minuta.
Savjet
Vrećicu položenu u posudi za pečenje na vrhu probodite iglom ili čačkalicom nekoliko puta.
![](https://meatandmore.podravka.hr/wp-content/uploads/2022/05/socna-piletina-iz-pecnice-1024x768.jpg)
![Recipe image](https://meatandmore.podravka.hr/wp-content/uploads/2022/05/socna-piletina-iz-pecnice.jpg)
Sastojci
2 – 3 pileća batka za zabatkom (oko 700 g)