
Sastojci
2 pakiranja Podravka Grill kobasica
200 g salatnog krastavca
1 manji ljubičasti luk
1-2 mlada luka
200 g cherry rajčica
100 g Kukuruza šećerca Podravka
50 g sitne mlade salate (mlade rikule, matovilca, lista mladog špinata,…)
6 žlica maslinova ulja
1 češanj češnjaka
2 žlice limunova soka (ili vinskog octa)
sol
Vegeta Maestro crni papar
Korišteni proizvodi
Priprema
- Kobasice izvadite iz pakiranja, pa ih oko 8-10 minuta pecite na zagrijanoj lagano nauljenoj grill tavi. Prilikom pečenja kobasice okrećite da se ispeku sa svih strana.
- U zdjelu za salatu stavite na ploške narezani krastavac, ljubičasti luk i mladi luk, a zatim rajčice prerezane po pola i ocijeđeni kukuruz šećerac.
- Dodajte zelenu salatu, prelijte preljevom pripremljenim od maslinova ulja, nasjeckanog češnjaka, svježe ocijeđenog limunova soka, soli i svježe mljevenog crnog papra. Salatu lagano promiješajte.
- Kobasice narežite na ploške i rasporedite po salati.
Posluživanje
Poslužite odmah kao samostalno jelo s popečenim ploškama kruha.
Korišteni proizvodi

Sastojci
2 pakiranja Podravka Grill kobasica
200 g salatnog krastavca
1 manji ljubičasti luk
1-2 mlada luka
200 g cherry rajčica
100 g Kukuruza šećerca Podravka
50 g sitne mlade salate (mlade rikule, matovilca, lista mladog špinata,…)
6 žlica maslinova ulja
1 češanj češnjaka
2 žlice limunova soka (ili vinskog octa)
sol
Vegeta Maestro crni papar