![Recipe image](https://meatandmore.podravka.hr/wp-content/uploads/2022/05/file-losos-s-grilla.jpg)
Sastojci
Priprema
- Grill tavu (ili roštilj) zagrijte i premažite lagano maslinovim uljem.
- Odreske lososa premažite marinadom i stavite na grill tavu.
- Tijekom pečenja premažite ih marinadom i pecite dok se riba lagano ne raspada pod vilicom.
Savjet
Da bi odresci ostali sočni, najprije ih popecite na dobro ugrijanoj tavi dok ne dobiju lijepu boju, a vanjski dio mesa ne zatvori pore. Potom smanjite temperaturu ploče i pecite dok vam središnji dio ribe ne bude termički obrađen. Na taj način će riba iznutra ostati sočna, a izvana fino zapečena.Prijavi neprimjeren sadržaj
![](https://meatandmore.podravka.hr/wp-content/uploads/2022/05/file-losos-s-grilla-1024x768.jpg)
![Recipe image](https://meatandmore.podravka.hr/wp-content/uploads/2022/05/file-losos-s-grilla.jpg)