Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Trajanje
30-60 min
Težina
jednostavno
Porcija
za 4 osobe

Sastojci
4 teleća kotleta
1 Vegeta Grill marinada s pivom (75 g)
1-2 komorača
3 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
1-2 žlice aceto balsamica
1 žlica nasjeckanog peršina
Priprema
- Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
- Papriku narežite na komade, a komorač na ploške debljine 0,5 cm.
- Na zagrijani roštilj na srednje jaku vatru stavite kotlete i ispecite prvo s jedne, a zatim s druge strane.
- Uz kotlete ispecite papriku i komorač.
- Maslinovom ulju dodajte nasjeckani češnjak, aceto balsamico i peršin. Promiješajte i prelijte pečeno povrće.
Savjet
Uz meso možete popeći i drugo povrće za prilog mesu.


Sastojci
4 teleća kotleta
1 Vegeta Grill marinada s pivom (75 g)
1-2 komorača
3 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
1-2 žlice aceto balsamica
1 žlica nasjeckanog peršina