by Podravka

Arrow icon Natrag

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom

Trajanje

30-60 min

Težina

jednostavno

Porcija

za 4 osobe

Recipe image

Sastojci

4 teleća kotleta

Vegeta Grill marinada s pivom (75 g)

crvene paprike

1-2 komorača

3 žlice maslinova ulja

1 češanj češnjaka

1-2 žlice aceto balsamica

1 žlica nasjeckanog peršina

Priprema

  1. Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  2. Papriku narežite na komade, a komorač na ploške debljine 0,5 cm.
  3. Na zagrijani roštilj na srednje jaku vatru stavite kotlete i ispecite prvo s jedne, a zatim s druge strane.
  4. Uz kotlete ispecite papriku i komorač.
  5. Maslinovom ulju dodajte nasjeckani češnjak, aceto balsamico i peršin. Promiješajte i prelijte pečeno povrće.

Savjet

Uz meso možete popeći i drugo povrće za prilog mesu.

Recipe image

Sastojci

4 teleća kotleta

Vegeta Grill marinada s pivom (75 g)

crvene paprike

1-2 komorača

3 žlice maslinova ulja

1 češanj češnjaka

1-2 žlice aceto balsamica

1 žlica nasjeckanog peršina