
Sastojci
4 veća komada pilećeg filea (4x oko 200g )
1 Vegeta Grill marinada pikantna
1 žlica nasjeckanog peršina
2 žlice limunovog soka
50 ml maslinovog ulja
Priprema
- Pileće filee očistite, operite, posušite papirnatim ubrusom i prelijte Vegeta Grill pikantnom marinadom. Pustite ih da odstoje 30-ak minuta.
- Marinirano meso popecite na roštilju ili grill tavi (lagano nauljenoj) sa svih strana.
- Pečenu piletinu premažite mješavinom nasjeckanog peršina, sitnije narezanog mladog luka, maslinovog ulja i limunovog soka.
Savjet
Premazivanjem pečene piletine maslinovim uljem uz dodatak peršina, mladog luka i limunova soka dobit ćete nježnu sočnost pečenja na grillu koja će se savršeno uklopiti s blagim ajvarom na tanjuru.
Posluživanje
Za potpunu sočnost jela poslužite s blagim ajvarom.


Sastojci
4 veća komada pilećeg filea (4x oko 200g )
1 Vegeta Grill marinada pikantna
1 žlica nasjeckanog peršina
2 žlice limunovog soka
50 ml maslinovog ulja