Panceta
Uz nju je sve bolje
Koliko je panceta kvalitetna prepoznaje se jednostavno, po idealnom omjeru masnog i mesnog dijela, no sam postupak proizvodnje zahtijeva mnogo truda.
Za soljenje, sušenje, zrenje i dimljenje brinemo mi, kako bi vama ostao samo najljepši dio: uživanje u okusu. Kao dodatak jelima, u sendvičima, na platama ili pizzama, malo slasne pancete nikad nije na odmet!
UKRATKO
- Punoća okusa čini ovaj proizvod pravom delicijom
- Tradicionalan hrvatski proizvod
SASTOJCI
svinjska mesnata slanina, kuhinjska sol, konzervans E250. Može sadržavati soju i gorušicu.
PRIPREMA
U tankim narezima ili kockicama poslužiti u sendviču ili na plati, kao hladno predjelo ili kao dio neke kulinarske delicije.
Čuvati: na temperaturi od 1 do 7°C – vakuum pakiranje.
Trajanje: 180 dana vakuum pakiranje.
Pakiranje: vakuum pakiranje cca 400 g.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI
Masti
25 g
– Zasićene masne kiseline
9 g
Ugljikohidrati
1.7 g
– Šećeri
0 g
Bjelančevine
28 g
Sol
6.1 g
Izvor: Podravka d.d.
Na 100 g proizvoda