by Podravka

Arrow icon Natrag

Kulen

Tradicija okusa

Ovaj ponos hrvatske gastronomske baštine zahtijeva potpunu posvećenost tijekom procesa proizvodnje kako bi rezultat bio pravi, domaći okus.

Pripremljen samo od vrhunskih komada mesa i začina koji mu daju prepoznatljivu pikantnost, najbolji je dokaz kako se tradicija i suvremena tehnologija savršeno nadopunjuju u ovom domaćem gastro specijalitetu.

UKRATKO

  • Izrađen od kvalitetnih komada mesa
  • Pikantnog okusa
  • Posebna mješavina začina

SASTOJCI

svinjsko meso, svinjsko masno tkivo, kuhinjska sol, začini i ekstrakti začina, šećer, dekstroza, antioksidansi: E300, E316, konzervans E250, starter kultura. Može sadržavati soju i gorušicu. 100 g proizvoda je proizvedeno od 150 g mesa.

PRIPREMA

narezan u što tanje nareske, poslužen u sendviču, kao hladno predjelo ili kao sastavni dio raznih kulinarskih delicija.

Čuvati: na temperaturi od 1 do 7°C – flowpack pakiranje / na temperaturi od 1 do 4°C – naresci.
Trajanje: 150 dana flowpack pakiranje, kontrolirana atmosfera; 90 dana – naresci, kontrolirana atmosfera.
Pakiranje: naresci 80 g; komadno 300 i 1300 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

382 kcal / 1586 kJ

Masti

30 g

– Zasićene masne kiseline

10 g

Ugljikohidrati

2 g

– Šećeri

0 g

Bjelančevine

26 g

Sol

3.3 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda