Jeger
U lovu na sjajan okus
Već dugi je niz godina vjerni suputnik vaših izleta i roštiljada na otvorenom, ali i sjajno društvo u kuhinji. Podravka Jeger se odlično snalazi u raznim situacijama, a s tanjura nestaje brže nego zec u šumskom grmu.
Kvalitetna svinjetina i govedina u ovoj skladnoj kobasici oplemenjene su začinima za još više okusa, a do vas dolazi u karakterističnom obliku i pakiranju. Kad ste u potrazi za izvrsnim doručkom ili večerom, nema boljeg ulova!
UKRATKO
- Dugogodišnja tradicija proizvodnje i kvalitetedelicijom
- Izrađen od kvalitetnih komada mesa
- Posebna mješavina začina
SASTOJCI
meso 85% (svinjsko i goveđe), svinjsko masno tkivo, kuhinjska sol, začini i ekstrakti začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, konzervans E250, aroma, bojilo E120. Može sadržavati gorušicu.
PRIPREMA
Poslužiti bez dodatne pripreme narezan u sendviču, kao hladno predjelo ili kao sastavni dio raznih kulinarskih delicija kao što su jeger kuhan u vinu ili pak pečen na roštilju, na štapu na otvorenoj vatri…
Čuvati: od 1°C do 4°C.
Trajanje: pakirano u kontroliranoj atmosferi – 45 dana.
Pakiranje: cca. 700 g.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI
Energetska vrijednost
311 kcal / 1286 kJ
Masti
27 g
– Zasićene masne kiseline
9.6 g
Ugljikohidrati
1.9 g
– Šećeri
0 g
Bjelančevine
15 g
Sol
2.1 g
Izvor: Podravka d.d.
Na 100 g proizvoda