by Podravka

Arrow icon Natrag

Veggie burger

Savršeno ukusan

Najsočniji plant-based burger koji će se ikada naći između dva komada peciva! Plant-based burger snagom proteina iz graška nadjačat će sve one koji tvrde da je burger nezamisliv bez mesa.

Bogatog je i punog okusa, prepun je vlakana, i s razlogom puca na titulu najukusnije bezmesne poslastice koju ste ikada probali. Zamrznuti burger ostavite 10 minuta na sobnoj temperaturi, premažite uljem i pecite na umjerenoj temperaturi uz često okretanje na grill tavi ili grillu.

Poslužite u pecivu uz umake i fine salate, pustite mašti na volju omiljenu kombinaciju i uživajte!Najsočniji plant-based burger koji će se ikada naći između dva komada peciva! Plant-based burger snagom proteina iz graška nadjačat će sve one koji tvrde da je burger nezamisliv bez mesa.

UKRATKO:

  • Bogato proteinima
  • Izvor vlakana
  • Bogatog sočnog okusa

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke