by Podravka

Arrow icon Natrag

Panceta

Na 950 metara nadmorske visine, u idealnim prirodnim uvjetima, tijekom 95 dana pomnog soljenja, dimljenja, sušenja i zrenja, nastaje Majstorova panceta. Baština je to dalmatinskoga kraja, znanje prenošeno s koljena na koljeno, a rezultat je idealan omjer masnog i mesnog tkiva. Mirisna, savršeno slana i slasna, jednostavno neodoljiva. Dobar tek!

UKRATKO

  • Dimljeno prirodnim dimom
  • S morskom soli
  • Bogato proteinima

SASTOJCI

svinjska potrbušina, sol, konzervans E250.

PRIPREMA

poslužiti na plati, kao hladno predjelo ili kao dio kulinarske delicije.

Čuvati: pri temperaturi od +4°C do +8°C.
Trajanje: 180 dana.
Pakiranje: naresci 80 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

431 kcal / 1811 kJ

Masti

35.9 g

– Zasićene masne kiseline

16.4 g

Ugljikohidrati

2.5 g

– Šećeri

0 g

Bjelančevine

25.9 g

Sol

5.7 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda