by Podravka

Arrow icon Natrag

Kranjske kobasice s kajenskim paprom

Ovog gosta nikad dosta

Kranjske kobasice su rado viđen gost svakog obroka, a dodatak kajenskog papra čini ove kobasice VIP gostom. Zbog visokog udjela od čak 95% pomno odabranog svinjskog i goveđeg mesa, kranjske kobasice su odličan odabir i kao samostalno jelo ali i kao dodatak raznim varivima i brojnim drugim jelima.

UKRATKO

  • Vrhunska kvaliteta – kombinacija goveđeg i svinjskog mesa
  • Bez glutena
  • Prirodni ovitak
  • Perforacija za lakšu konzumaciju – 2×2 komada

SASTOJCI

meso 95% (svinjsko i goveđe), kuhinjska sol, začini (kajenski papar 0,05%) i ekstrakt začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, aroma, konzervans E250. Može sadržavati gorušicu.

PRIPREMA

Kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 -12 minuta ili peći na roštilju ili tavi 8 – 10 minuta. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.

Čuvati: Na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
Trajanje: 45 dana.
Pakiranje: 300 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

266 kcal / 1106 kJ

Masti

21  g

– Zasićene masne kiseline

7.7 g

Ugljikohidrati

1.7 g

– Šećeri

0.6 g

Bjelančevine

17 g

Sol

0.0019 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke