by Podravka

Arrow icon Natrag

Jeger

U lovu na sjajan okus

Već dugi je niz godina vjerni suputnik vaših izleta i roštiljada na otvorenom, ali i sjajno društvo u kuhinji. Podravka Jeger se odlično snalazi u raznim situacijama, a s tanjura nestaje brže nego zec u šumskom grmu.

Kvalitetna svinjetina i govedina u ovoj skladnoj kobasici oplemenjene su začinima za još više okusa, a do vas dolazi u karakterističnom obliku i pakiranju. Kad ste u potrazi za izvrsnim doručkom ili večerom, nema boljeg ulova!

UKRATKO

  • Dugogodišnja tradicija proizvodnje i kvalitetedelicijom
  • Izrađen od kvalitetnih komada mesa
  • Posebna mješavina začina

SASTOJCI

meso 85% (svinjsko i goveđe), svinjsko masno tkivo, kuhinjska sol, začini i ekstrakti začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, konzervans E250, aroma, bojilo E120. Može sadržavati gorušicu.

PRIPREMA

Poslužiti bez dodatne pripreme narezan u sendviču, kao hladno predjelo ili kao sastavni dio raznih kulinarskih delicija kao što su jeger kuhan u vinu ili pak pečen na roštilju, na štapu na otvorenoj vatri…

Čuvati: od 1°C do 4°C.
Trajanje: pakirano u kontroliranoj atmosferi – 45 dana.
Pakiranje:  cca. 700 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

311 kcal / 1286 kJ

Masti

27 g

– Zasićene masne kiseline

9.6 g

Ugljikohidrati

1.9 g

– Šećeri

0 g

Bjelančevine

15 g

Sol

2.1 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda