by Podravka

Arrow icon Natrag

Domaći ajvar - ljuti

Kavijar među namazima

Jeste li znali da naziv ajvar dolazi od turske riječi za kavijar? Ajvar zovu kavijarom s jako dobrim razlogom. Pripremljen prema tradicionalnoj recepturi donosi rapsodiju okusa oplemenjenu notom ljutine iz samo najfinijih feferona. Ako vam još kažemo da nema konzervansa i umjetnih dodataka sigurni smo da ćete uživati u svakom pikantnom zalogaju bilo kao ukusan kremasti dodatak mesnim jelima ili kao namaz na kruhu.

UKRATKO

  • Od pečene paprike (79 %)
  • Bez konzervansa
  • Samo 5 sastojka

SASTOJCI

Pečena paprika (79 %), plavi patlidžan, suncokretovo ulje, kuhinjska sol, ljuti feferon (2 %).

PRIPREMA

možete ga upotrijebiti u izvornom obliku, kao prilog jelima s roštilja, sendvičima, hrenovkama, kobasicama ili kao dodatak kod pripreme raznih umaka, variva, juha i sl. Gusta i kremasta struktura čini ga ukusnim namazom bez konzervansa, bez glutena i pojačivača okusa te poželjnim jelom na meniju vegana i vegetarijanaca.
Čuvati: u originalnoj ambalaži, zaštićen od vlage i direktnog svjetla na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 3 dana.
Trajanje: 36 mjeseci.
Pakiranje: staklenka 350 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

163 kcal / 680 kJ

Masti

13.5 g

– Zasićene masne kiseline

1.3 g

Ugljikohidrati

6.5 g

– Šećeri

4.6 g

Bjelančevine

2.6 g

Sol

0.0016 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke