Ajvar od pečenih paprika - blagi
Rapsodija okusa koju može donijeti samo tradicionalna receptura
Bogatstvo pečene paprike, samo najkvalitetniji plavi patlidžan, ulje suncokreta i sol su jedine note koje trebate osjetiti u ovoj rapsodiji. Samo četiri sastojka su potrebna za vrhunski ajvar, a Podravkina dugogodišnja tradicija izrade ajvara garantira nezaboravan doživljaj. Bilo da se radi o jednostavnom namazu na kruh, dodatku raznim umacima ili prilogu mesnom jelu, sa ovim savršeno kremastim i mazivim Podravka domaćim ajvarom jednostavno ne možete pogriješiti.
UKRATKO
- Od pečene paprike (81 %)
- Bez konzervansa
- Samo 4 sastojka
SASTOJCI
pečena paprika (81 %), plavi patlidžan, suncokretovo ulje, kuhinjska sol.
PRIPREMA
možete ga upotrijebiti u izvornom obliku, kao prilog jelima s roštilja, sendvičima, hrenovkama, kobasicama ili kao dodatak kod pripreme raznih umaka, variva, juha i sl. Gusta i kremasta struktura čini ga ukusnim namazom bez konzervansa, bez glutena i pojačivača okusa te poželjnim jelom na meniju vegana i vegetarijanaca.
Čuvati: u originalnoj ambalaži, zaštićen od vlage i direktnog svjetla na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 3 dana.
Trajanje: 36 mjeseci.
Pakiranje: staklenka 290 g.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI
Energetska vrijednost
163 kcal / 680 kJ
Masti
13.5 g
– Zasićene masne kiseline
1.3 g
Ugljikohidrati
6.5 g
– Šećeri
4.6 g
Bjelančevine
2.6 g
Sol
1.6 g
Izvor: Podravka d.d.
Na 100 g proizvoda