by Podravka

Arrow icon Natrag

Ajvar od pečenih paprika - blagi

Rapsodija okusa koju može donijeti samo tradicionalna receptura

Bogatstvo pečene paprike, samo najkvalitetniji plavi patlidžan, ulje suncokreta i sol su jedine note koje trebate osjetiti u ovoj rapsodiji. Samo četiri sastojka su potrebna za vrhunski ajvar, a Podravkina dugogodišnja tradicija izrade ajvara garantira nezaboravan doživljaj. Bilo da se radi o jednostavnom namazu na kruh, dodatku raznim umacima ili prilogu mesnom jelu, sa ovim savršeno kremastim i mazivim Podravka domaćim ajvarom jednostavno ne možete pogriješiti.

UKRATKO

  • Od pečene paprike (81 %)
  • Bez konzervansa
  • Samo 4 sastojka

SASTOJCI

pečena paprika (81 %), plavi patlidžan, suncokretovo ulje, kuhinjska sol.

PRIPREMA

možete ga upotrijebiti u izvornom obliku, kao prilog jelima s roštilja, sendvičima, hrenovkama, kobasicama ili kao dodatak kod pripreme raznih umaka, variva, juha i sl. Gusta i kremasta struktura čini ga ukusnim namazom bez konzervansa, bez glutena i pojačivača okusa te poželjnim jelom na meniju vegana i vegetarijanaca.

Čuvati: u originalnoj ambalaži, zaštićen od vlage i direktnog svjetla na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 3 dana.
Trajanje: 36 mjeseci.
Pakiranje: staklenka 290 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

163 kcal / 680 kJ

Masti

13.5 g

– Zasićene masne kiseline

1.3 g

Ugljikohidrati

6.5 g

– Šećeri

4.6 g

Bjelančevine

2.6 g

Sol

1.6 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda