Pulled pork
Savršena svinjetina. I gotovo!
Pulled pork ili trgana svinjetina klasik je američkog roštilja koji sve veću popularnost stječe i kod nas. Pulled pork najčešće je pripremljen od mesa lopatice metodom sporog kuhanja (SLOW COOK).
Ovako pripremljeno jelo podrazumijeva kuhanje uz dodatak biranih začina na niskim temperaturama tijekom duljeg vremena u zatvorenoj vrećici. To jednostavno znači da je meso neodoljivo mekano i sočno jer su svi sokovi ostali u njemu! Iznimno ukusno jelo kojem ćete se vraćati …
UKRATKO
- Prirodno bogato proteinima
- Bez pojačivača okusa, bojila i konzervansa
- Prikladno za serviranje 2 porcije
- Gotovo u samo 10 minuta
- Slow cooked
- High quality
SASTOJCI
svinjska lopatica bez kosti 65%, voda, maslinovo ulje, začini (sadrži gorušicu), aroma dima. Može sadržavati pšenicu, orašaste plodove, sulfite, jaja, mlijeko, celer, rakove, ribe i mekušce.
PRIPREMA
proizvod je potrebno zagrijati u pećnici, na tavi ili na roštilju.
Čuvati: u hladnjaku na temperature 0 – 8 stupnjeva C
Trajanje: 45 dana.
Pakiranje: proizvod u vrećici u kartonskoj komercijalnoj kutiji.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI
Energetska vrijednost
327 kcal / 1367 kJ
Masti
27 g
– Zasićene masne kiseline
9.5 g
Ugljikohidrati
0.2 g
– Šećeri
0.2 g
Bjelančevine
20 g
Sol
0.85 g
Izvor: Podravka d.d.
Na 100 g proizvoda