by Podravka

Arrow icon Natrag

Pulled pork

Savršena svinjetina. I gotovo!

Pulled pork ili trgana svinjetina klasik je američkog roštilja koji sve veću popularnost stječe i kod nas. Pulled pork najčešće je pripremljen od mesa lopatice metodom sporog kuhanja (SLOW COOK).

Ovako pripremljeno jelo podrazumijeva kuhanje uz dodatak biranih začina na niskim temperaturama tijekom duljeg vremena u zatvorenoj vrećici. To jednostavno znači da je meso neodoljivo mekano i sočno jer su svi sokovi ostali u njemu! Iznimno ukusno jelo kojem ćete se vraćati …

UKRATKO

  • Prirodno bogato proteinima
  • Bez pojačivača okusa, bojila i konzervansa 
  • Prikladno za serviranje 2 porcije
  • Gotovo u samo 10 minuta
  • Slow cooked
  • High quality

SASTOJCI

svinjska lopatica bez kosti 65%, voda, maslinovo ulje, začini (sadrži gorušicu), aroma dima. Može sadržavati pšenicu, orašaste plodove, sulfite, jaja, mlijeko, celer, rakove, ribe i mekušce.

PRIPREMA

proizvod je potrebno zagrijati u pećnici, na tavi ili na roštilju.

Čuvati: u hladnjaku na temperature 0 – 8 stupnjeva C
Trajanje: 
45 dana.
Pakiranje: 
proizvod u vrećici u kartonskoj komercijalnoj kutiji.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

327 kcal / 1367 kJ

Masti

27 g

– Zasićene masne kiseline

9.5 g

Ugljikohidrati

0.2 g

– Šećeri

0.2 g

Bjelančevine

20 g

Sol

0.85 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda