by Podravka

Arrow icon Natrag

Buđola

Užitak se reže na tanke šnite

Majstor zna sve tajne: tri mjeseca sušena na buri bogatoj čistim aerosolima planinskog bilja i vlažnog morskog juga, buđola je mramorno protkana najfinijom masnoćom što ju čini podatnom i slasnom. Dalmatinska se buđola mora naći na svakoj plati te ostaje u dugom pamćenju. Bez alergena, dimljeno prirodnim dimom.

UKRATKO

  • Dimljeno prirodnim dimom
  • S morskom soli
  • Bogato proteinima

SASTOJCI

svinjski vrat, sol, dekstroza, antioksidans E316, konzervansi: E250, E252, aroma, starter kultura.

PRIPREMA

poslužiti na plati, kao hladno predjelo ili kao dio kulinarske delicije.

Čuvati: pri temperaturi od +4°C do +8°C.
Trajanje: 180 dana.
Pakiranje: naresci 80g, buđola polovica.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

318 kcal / 1336 kJ

Masti

22.1 g

– Zasićene masne kiseline

10.6 g

Ugljikohidrati

0 g

– Šećeri

0 g

Bjelančevine

30.5 g

Sol

0.0058 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke