by Podravka

Arrow icon Natrag

Panceta

Uz nju je sve bolje

Koliko je panceta kvalitetna prepoznaje se jednostavno, po idealnom omjeru masnog i mesnog dijela, no sam postupak proizvodnje zahtijeva mnogo truda.

Za soljenje, sušenje, zrenje i dimljenje brinemo mi, kako bi vama ostao samo najljepši dio: uživanje u okusu. Kao dodatak jelima, u sendvičima, na platama ili pizzama, malo slasne pancete nikad nije na odmet!

UKRATKO

  • Punoća okusa čini ovaj proizvod pravom delicijom
  • Tradicionalan hrvatski proizvod

SASTOJCI

svinjska mesnata slanina, kuhinjska sol, konzervans E250. Može sadržavati soju i gorušicu.

PRIPREMA

U tankim narezima ili kockicama poslužiti u sendviču ili na plati, kao hladno predjelo ili kao dio neke kulinarske delicije.

Čuvati: na temperaturi od 1 do 7°C – vakuum pakiranje.
Trajanje: 180 dana vakuum pakiranje.
Pakiranje:  vakuum pakiranje cca 400 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Masti

25 g

– Zasićene masne kiseline

9 g

Ugljikohidrati

1.7 g

– Šećeri

0 g

Bjelančevine

28 g

Sol

6.1 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda