Hamburger "Podravski špek"
Dobar vam tek!
Pravi podravski špek svojim idealnim omjerom mesnog i masnog dijela omogućuje vam da bez puno truda uživate u izvrsnom okusu njegovog dimljenog veličanstva.
S vrhnjem i lukom, na polovicama pečenih krumpira, kao dodatak drugim vrstama mesa… ni jedan špek nema takav šmek!
UKRATKO
- Neizostavan u raznim kulinarskim kombinacijama
- Posebna podravska receptura
SASTOJCI
svinjska mesnata slanina, voda, kuhinjska sol, stabilizatori (E451, E450), bjelančevine soje, modificirani škrob, zgušnjivač (E407), dekstroza, maltodekstrin, antioksidans (E316), začini, pojačivač okusa (E621), konzervans (E250). Može sadražavati gorušicu.
PRIPREMA
Poslužiti hladno narezan ili kuhati kao dodatak raznim jelima od povrća.
Čuvati: 1 °C do 4 °C (vakuum). 1 °C do 7 °C (rinfuza).
Trajanje: 45 dana vakuum pakiranje, 21 dan rinfuza.
Pakiranje: naresci 100 g; komadno 400g i 2-4 kg.
NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI
Masti
33 g
– Zasićene masne kiseline
12 g
Ugljikohidrati
0 g
– Šećeri
0 g
Bjelančevine
15 g
Sol
1.9 g
Izvor: Podravka d.d.
Na 100 g proizvoda