by Podravka

Arrow icon Natrag

Vinka - trajna kobasica s vinom

Znanje pretočeno u kobasicu

U kobasi je istina – zna to i naš izumitelj kobasica Majstor koji je uz kap mudrosti i čašu iskustva dobio fantastičnu ideju. Kombinirajući najkvalitetnije svinjsko meso s bijelim vinom usavršio je slasnu, nektarom najfinijeg grožđa ovjenčanu kobasicu. 100 grama proizvoda od 150 grama mesa te dim bukovog drva sljubljen s aromama vina probudit će strast i najzahtjevnijih mesnih entuzijasta. Bez glutena, samo bogatstvo proteina i neponovljivi užitak. Uzdravlje i dobar tek!

UKRATKO

  • Bogata proteinima
  • Bez laktoze
  • Bez bojila
  • Bez glutena
  • Tradicionalni proces zrenja

SASTOJCI

svinjsko meso, vino bijelo 4% (sadrži sulfite), kuhinjska sol, dekstroza, antioksidansi: askorbinska kiselina, natrijev izoaskorbat; začini i ekstrakti začina, konzervans: natrijev nitrit. Može sadržavati soju i gorušicu. 100 g proizvoda je proizvedeno od 152 g svinjskog mesa.

PRIPREMA

u tankim narezima poslužiti na plati, kao hladno predjelo ili kao dio neke kulinarske delicije.

Čuvati: pri temperaturi od 1 do 7°C.
Trajanje: 120 dana.
Pakiranje: 250 g.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Energetska vrijednost

411 kcal / 1707 kJ

Masti

33 g

– Zasićene masne kiseline

13 g

Ugljikohidrati

3.6 g

– Šećeri

0 g

Bjelančevine

25 g

Sol

0.0025 g

Izvor: Podravka d.d.

Na 100 g proizvoda

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke