by Podravka

Novosti

23.05.2022.

Sretna r e_ _ t _ a: Otkrij pojam svaki dan i osvoji grill poklon paket na dar

Ako pojmovima vezanima uz grillanje barataš dobro kao i štipaljkama za meso čitaj dalje. Ako ne, prosurfaj još nekoliko puta našom stranicom i kreni u igru. U natječaju “Sretna rešetka” svakoga dana možeš osvojiti 20 grill poklon paketa

Sjajno barataš nožem i vilicom? Majstor grilla ti je srednje ime, a o marinadi znaš sve još od kada je izmišljena? Onda je ovo tvoj sretan dan! Ma čuj nas – dan. 20 dana! Upravo toliko traje nagradni natječaj SRETNA REŠETKA, od 23. svibnja do 11. lipnja.

Imaš 6 grill života, pogodi pojam prije nego svi izgore

Kako igrati? Za početak skokni na stranicu https://meatandmore.podravka.hr/grill/. Tvoj je cilj otkriti skriveni pojam pogađanjem slova od kojih je sastavljen i pritom biti najbrži kako bi osvojio nagradu – sjajan i bogat grill poklon paket s kojim ćeš još više uživati spravljajući mesne i vege delicije na zagrijanim rešetkama. Ali pripazi – imaš samo 6 grill života i pojam je potrebno pogoditi prije no što oni izgore.

Nakon što otkriješ koji je to tajni dnevni pojam, ostavi svoje podatke i vrati se idući dan kako bi otkrio jesi li sretni dobitnik. Čak i ako nije tvoj sretan dan, ne brini jer već sutra može biti, s obzirom na to da svakoga dana u podne objavljujemo novi nagradni pojam. Ne zaboravi unijeti svoju e-mail adresu i mirno spavaj znajući da ćemo te na vrijeme obavijestiti o početku novog kruga. Sunčani mjeseci pred nama idealni su za manje kuhanja u zatvorenom, a više grillanja na otvorenom.

Dok čekaš novi dan, potraži inspiraciju ili nauči neki novi grill pojam

Inspiriraj se i opusti uz dobro štivo, vrhunske recepte i vruće grill savjete. Mi znamo kada odabrati Vegeta Natur Grill Classic marinadu, kada je dobro posegnuti za Vegeta grill marinadom bbq, zašto je tajna najboljih komada u marinadi s pivom, ali i zašto povremeno nekome začiniti dan uz Vegeta pikantne arome. Za svaki tvoj kulinarski grill uspjeh, umjesto šlaga posluži Podravka ajvar, blagi ili ljuti, a ne  zaboravi niti na Podravka senf, idealan za mariniranje mesa ili kao dodatak omiljenim kobasicama. 

Da ponovimo pravila Sretne rešetke, može?

Ok, prije no što zasučeš rukave i pustiš si omiljenu pjesmu za ulazak u grill ring, ostavi ostavi sve do sada da se marinira, mi ćemo ponoviti najvažnije:

  1. Imamo 20 sjajnih nagrada, odnosno 20 Vegeta Maestro grill poklon paketa iznenađenja
  2. Nagrađujemo onu osobu koja najbrže otkrije skriveni pojam, a svaki sudionik može biti dobitnik samo jednom tijekom trajanja nagradnog natječaja
  3. Natječaj se odvija na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/
  4. Natječaj “Sretna rešetka” traje od 23. svibnja. do 11. lipnja

Jednostavno je, zar ne? Vjerujemo da je puno teže koji puta zapaliti vatru od prve ili pronaći idealno burger pecivo. Ovi pojmovi će za tebe biti – lak zadatak. Sretno!