by Podravka

Grill

26.05.2021.

Nagradni natječaj: Postani grill Majstor i osvoji vatrene nagrade

Pravi grill majstor zna baš sve o dobrom roštilju i jednakom lakoćom grilla svoje specijalitete i na rešetki i tavi. Ako si taj, odgovori na 5 laganih pitanja, ispuni kreativni zadatak i osvoji vatrene nagrade

Da te netko pita, grillao bi svaki dan, nemaš ništa protiv da to bude tvoja glavna uloga u životu, a na spomen roštiljanja rastu ti zazubice, u mislima pališ vatru, vadiš roštilj ili tavu, mariniraš meso i šalješ dimne signale cijelom susjedstvu. Ako se pronalaziš u gore navedenom, možda si baš ti grill Majstor kojeg tražimo!

Daj točne odgovore i dokaži da se u tebi GRILL MAJSTOR krije

Kako bi sudjelovao u nagradnom natječaju i osvojio jednu od 11 vatrenih nagrada na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/postani-grill-majstor/ odigraj kviz, odnosno odgovori na 5 brzih i laganih kviz pitanja i otključaj nagradni zadatak. Kao i pitanja, zadatak nije kompliciran, a potrebno je na nagradno pitanje odgovoriti kreativno, u najviše 600 znakova. Vjerujemo da tebi, kao vrsnom poznavatelju grilla, neće biti nikakav problem. Nakon toga, preostaje ti ostaviti podatke da se mariniraju, zapaliti s ekipom u nabavku Podravkinih grill proizvoda i pričekati proglašenje.

Koje su nagrade, pitaš se?

Iako si za grillanje opremljen poput omanjeg restorana, jedva pronalaziš mjesta za nove priloge i marinade, vjerujemo da ćeš ipak pronaći mjesta za glavnu nagradu – prijenosni roštilj i piknik ruksak. Savršeni par za spontane piknike na otvorenom i druženja s ekipom koja se zaboravila najaviti ali je sa sobom ponijela Podravka ćevape i Grill Majstor kobasice. Niti utješne nagrade nisu za plakanje, osim ako ti oko malo zasuzi od dima s roštilja, a radi se o 10 vatrenih grill paketa s kojima ćeš jedva čekati da netko pita: Hoćemo danas nešto baciti na rešetke?

Nagradni natječaj „Postani grill majstor“ traje od 26. svibnja do 10. lipnja, svatko može sudjelovati s više prijava, ali nagradu može osvojiti samo jednom. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 20.06.2021. godine.

Kad ljudi pomisle na idealan grill, tvoja im se slika stvori iza dimne zavjese. Srednje ti je ime grill, a prvo Majstor. Barataš tavom kao da ti je produžena ruka, a sad samo preostaje cijelome svijetu dati do znanja tko si. Uključi se u Natječaj, izgrillaj kreativan odgovor i uz glavnu nagradu, uzmi i titulu GRILL MAJSTOR! Sretno.

Tagovi

nagradni natječaj

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke