by Podravka

Novosti

23.06.2022.

Osmijeh koji povezuje generacije: Podravka nagrađuje najbolje šale

Kad je kuhanje u igri, s tobom nema šale, pripremaš ozbiljno dobru hranu, a u pomoć ti često stižu Podravka gotova jela. Dok čekaš da budu spremna za posluživanje, smisli vic i uključi se u Podravkin nagradni natječaj

Kad nakon dugog radnog dana dođeš kući, želiš pojesti nešto ukusno i brzo, toplo i zasitno poput ćuftica u umaku od rajčice ili chilli con carne? U pauzi ne želiš sendvič već konkretno jelo kao što su penne bolognese spremne za samo 2-3 minute? Podravka gotova jela u limenkama i pliticama stvorena su za tebe, za sve! A sada i nagrađuju one koji osmisle najbolji vic i izmame osmijeh koji povezuje generacije.

Prvo vic ispeci pa ga svima reci

Znamo da ljubav ide kroz želudac, ali osmijeh otvara sva vrata, ali i poneku limenku. Dok uživaš u omiljenim Podravka gotovim jelima i dijeliš ih s obitelji, susjedima, kolegama na poslu, smisli i vic koji će ih sve nasmijati a tebi – nagradu donijeti.

Slijedi ove jednostavne korake:

  1. Od četvrtka 23. lipnja do subote 23. srpnja kupi barem jedno od Podravka gotovih jela, uploadaj račun u za to predviđenoj formi na stranici meatandmore.podravka.hr/okusi-koji-povezuju-generacije/
  2. Zatim smisli i napiši svoj najbolji i najoriginalniji vic zbog kojeg će žiriju poteći suze od smijeha, a ekipa će te zvati na roštiljanje samo da ga opet čuje.
  • Vic možeš podijeliti s drugima na društvenim mrežama te tako potaknuti lanac smijeha i veselja, jer to nam svima treba!

Koje su nagrade, sigurno pitaš se?

Za Podravka gotove proizvode, spremne u svega 2 do 3 minute, biramo samo vrhunske sastojke najviše kvalitete, koji su prošli vrlo stroge procese kontrole prije same proizvodnje. Isto tako pomno smo birali nagrade za one najbolje u nagradnom natječaju osmijeh koji povezuje generacije.

  • Prva nagrada ide osobi koja smisli najbolji vic i oduševi naš žiri, a to je Samsung Galaxy S21 Ultra, uz koji možeš zabilježiti baš svaki osmijeh i sretan trenutak u životu
  • Drugi vic koji nas nasmije nagradit ćemo Candy mikrovalnom pećnicom, uz koju ćeš gotova jela zagrijati u trenu i uživati u ukusnom obroku
  • 10 dodatnih šala koje zapnu žiriju za oko i uho osvoji će po bogat paket Podravka gotovih jela

A sada, pravac u kupovinu Podravka gotovih jela i šalu na stran(ic)u meatandmore.podravka.hr/okusi-koji-povezuju-generacije/. Vic svakako podijeli na društvenim mrežama, pozovi ekipu da se uključi sa svojim idejama, dok zajedno uživate u Podravka gotovim jelima.