by Podravka

Grill

23.04.2021.

Nagradni natječaj: Napravi sendvič koji osvaja na prvu i dokaži - Imaš li skill za grill?

Postoji li išta bolje i jednostavnije od dva komada kruha ili peciva i između njih sjajan komad mesa, uz dodatak svježeg povrća i ukusnih dodataka? Možda, ali trenutno se ne možemo sjetiti ničega

Priprema savršenog sendvič, složit će se većina mesoljubaca je – umjetnost i čarolija. Zvuči jednostavno, ali je tajna u pravom redoslijedu slaganja mesa, povrća i dodataka i odluci koje kondimente koristiti s kojim mesom. Misliš da baš ti imaš skill za grill? Sjajno! Dokaži i osvoji nagradu! 

Ako imaš skill osvajaš grill

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju potrebno je na stranici https://meatandmore.podravka.hr/  odabrati vrstu sendviča koju želiš složiti:

  • hot dog ili
  • hamburger

Nakon (teškog) odabira otvara ti se forma za slaganje sendviča i tada kreće prava zabava i dokazivanje Imaš li skill za grill? Složi svoj idealan sendvič dodajući mu neke od ponuđenih sastojaka. Kad budeš zadovoljan rezultatom i to bude tvoj zalogaj iz snova, u najviše 600 znakova opiši zašto si baš tim redoslijedom složio sendvič.

Jer znamo svi da u burger prvo ide salata, pa umak, pa meso… Ili? Razliku između dobrog i najboljeg sendviča čine dodaci: nezamjenjivi ajvar, ketchup i senf. Ajvar namaži na pecivo, pažljivo položi pljeskavicu pa na nju povrće i sloj senfa. Kako zvuči? Nama ukusno i neodoljivo. Je li hot dog ukusniji ako ketchup ili senf staviš ispod hrenovke ili iznad? Reci nam i dokaži da imaš skill za grill.

Nakon što si zadovoljan opisom, u prijavnu formu unesi svoje osobne podatke kako bi uspješno završio prijavu. Gladan si nagrada? Dok sline cure, curi i vrijeme pa se prijavi što prije – Nagradni natječaj „Imaš li skill za grill“ traje od 23. travnja do 5. svibnja, a nagrade su čak 53. Ne zaboravi svoj sendvič podijeliti na društvenim mrežama te tako izazvati prijatelje da i oni sudjeluju.

Što možeš osvojiti ako dokažeš da imaš skill za grill?

Nabrusi virtualne noževe, naoštri moždane vijuge i probudi apetit za pobjedom. Vrijeme je da zagrizeš i dokažeš da imaš skill za grill i uzmeš nagradu:

  • 1x glavni grill set: Roštilj, pregača i poklon paket grill proizvoda
  • 2x sporedni grill set: Set noževa, pregača i poklon paket grill proizvoda
  • 50x utješni grill set: Pregača i poklon paket grill proizvoda

Možeš sudjelovati u Nagradnom natječaju s više prijava, ali možeš biti nagrađen samo jednom. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 15.05.2021. godine, a na dobitnicima je samo da se u roku 8 dana jave kako bi preuzeli nagradu.

Tagovi

nagradni natječaj

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke