by Podravka

Novosti

28.02.2022.

FIT&FINA: Izuzetno kvalitetne šunke jer važno je što jedemo

Podravka FIT&FINA ŠUNKE novost su na tržištu i odličan su izbor za sve koji žele jesti ukusno, izuzetno kvalitetno, a istovremeno paze na svoju prehranu, nutritivnu i energetsku vrijednost proizvoda koji konzumiraju.

FIT& FINA PILEĆA ŠUNKA i FIT& FINA PUREĆA ŠUNKA napravljene su od čistog filea prsa, najfinijih i najkvalitetnijih komada mesa, polutrajni su blago podimljeni proizvodi s niskim udjelom soli, niskim sadržajem masnoća, prirodno su bogate proteinima.

Zapakirane u kontroliranoj atmosferi u 100 g pakiranja s rokom trajanja od 45 dana, a takvo pakiranje osim što je siguran izbor, olakšava i ubrzava kupnju, te čuva svježinu, sočnost i proizvoda.

Piletina i puretina su u svijetu vrlo popularne namirnice zahvaljujući izvrsnom okusu, nutritivnoj vrijednosti i pripremi na bezbroj načina.

Zato smo za FIT&FINA nove Podravka šunke odabrali meso pilećih i purećih prsiju kako bi potrošačima pružili samo nabolje za njihov organizam. Zbog svog nutritivnog sastava pileće i pureće meso, posebice meso filea preporuča se u prehrani svih ljudi koji brinu o zdravoj i kvalitetnoj prehrani.

Sadrže sve esencijalne aminokiseline (koje organizam ne može sam sintetizirati već ih je potrebno unijeti hranom) u količini i omjerima koje podržavaju rast, razvoj i oporavak organizma.

Pileće i pureće meso sadrži male količine masti i izuzetno su lako probavljive što znači da će se bjelančevine upotrijebiti kao gorivo koje će omogućiti mišićima rast i napredak, organima da odgovarajuće funkcioniraju odnosno da naše tijelo u potpunosti optimalno funkcionira.

Piletina i puretina su i dobri izvori određenih vitamina skupine B (naročito niacina ), te nekih minerala (fosfor). Ti su nutrijenti u najvećoj mjeri zastupljeni u nemasnom mesu.

JESTE LI ZNALI
da su u nutritivnom smislu pileća i pureća prsa jedan od najvrednijih dijelova piletine i puretine? Ono što ih čini posebno kvalitetnima su visoko vrijedne bjelančevine, neophodne za pravilan rast i razvitak, te nizak sadržaj masti…

Ovi nutritivno izrazito vrijedni proizvodi oduševiti će svakog pojedinca okrenutog zdravom načinu života, sve koji se bave sportom kao i one koji brinu da obitelj jede zdravo, ukusno i  izuzetno kvalitetno.

Sendviči, kanapei i plate bit će još slasniji uz Podravka Fit&Fine šunke!