by Podravka

Novosti

30.06.2021.

Nagradni natječaj: Okusi koji povezuju generacije

Pretvori izazovnu situaciju u dobitnu kombinaciju. Ispričaj nam izazovnu situaciju u kojoj nisi imao mnogo vremena za spravljanje hrane, reci kako bi se s gotovim Podravka jelima snašao danas i osvoji vrijednu nagradu

Na večeru stiže osoba koju želiš osvojiti? Znamo da ljubav ide kroz želudac i želiš se pokazati.

Punica se najavila za sat vremena? Realno, uvijek to napravi.

Ekipa stiže na ručak, a nemaš vremena za kuhanje? Iako su im tvoja vrata otvorena, ulaze bez pitanja i u hladnjak.

Vjerujemo da se svatko barem jednom našao u stisci s vremenom, a na ručak su dolazile drage osobe koje si želio osvojiti okusom, mirisom i kreacijom. Baka uvijek provjerava kakve su ćufte, mama je neokrunjena kraljica ukusnog paprikaša, dok tata „rastura“ čobanac.

Sve su ovo situacije koje se svakome mogu lako dogoditi. No, manjak vremena za pripremu jela nije uvijek loša stvar.

Situacija koju je prošla svaka generacija

Bez obzira koliko godina imali, znate da su nenajavljeni gosti česta pojava. „Baš smo bili u prolazu“, „Probudili smo se pa odlučili svratiti“, „Stižemo za sat vremena, ne trebaš puno spremati“. Ovo potonje obično kaže netko od najbliže rodbine koji ipak očekuje konkretan ručak, kavu i desert. Ovakve izazovne situacije nerijetko stvore najbolje delicije. Tada postajemo kreativni i spretni, vadimo stare, provjerene recepte ili posegnemo za sigurnim rješenjem – gotovim jelima. Grah, salata tuna ili quinoa, penne a la carbonara , paella s povrćem i piletinom ili možda piletina u mediteranskom umaku? Podravka gotova jela su tu za spas svake situacije i zahvalne poglede svake generacije. 

Za manjak vremena – izbora je mnogo

Pronađite favorite među Podravka gotovim jelima, podijelite s nama svoju izazovnu situaciju koju biste danas uz pomoć njih spasili i osvojite jednu od 12 vrijednih nagrada. Natječaj se održava na stranici https://meatandmore.podravka.hr/okusi-koji-povezuju-generacije/, od utorka 29.06. do četvrtka 29.07.2021.

Vrijedne nagrade za one najkreativnije:

  • Prvo mjesto osvaja električni bicikl MS ENERGY električni bicikl i10
  • Drugo mjesto osvaja bluetooth slušalice SENNHEISER HD 350 BT
  • 10 dodatnih, utješnih nagrada su ruksak pun Podravka gotovih jela

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 20.08.2021. godine. Budite kreativni, spasite izazovne situacije i sretno svima!

Tagovi

nagradni natječaj