by Podravka

Novosti

15.03.2021.

Nema tajne, samo kvalitetni sastojci

Što nastaje kada se znanje i vrhunski zanat izrade spoje s tradicijom i dugogodišnjim iskustvom? Vrhunski proizvodi puni kvalitetnih sasojaka, u kojima uživate svakodnevno

Volimo što i vi – ukusnu hranu od kvalitetnih i provjerenih sastojaka. Hranu visoke kvalitete i kontroliranog podrijetla za jednostavnu i brzu pripremu. Znamo da u njoj uživate koliko i mi, dijelite je s obitelji za doručak, ručak i večeru, birate za međuobroke, pakirate za školu i uživate u njima u pauzama na poslu. Svakodnevno za vas testiramo i unapređujemo, razvijamo nove te obnavljamo postojeće recepture naših proizvoda.

Podravka je u domovima ljudi diljem Hrvatske već više od 60 godina, a malo tko nije čuo za slogan „Uvijek sa srcem!“ To nije samo naša nit vodilja, nego i misija te kontakt s potrošačem u najužem smislu: kontinuirano pratimo prehrambene navike i potrebe, odabiremo samo najkvalitetnije sastojke i razvijamo proizvode za cijeli dan i cijelu obitelj. Mnogo je brige posvećeno kreiranju i odabiru kako biste u kvaliteti jela mogli uživati neovisno o tome kuhate li kod kuće, spremate veliko slavlje, uživate u prirodi ili tražite brzo rješenje između dva sastanka. Uvijek sa srcem za nas je slogan koji spaja kvalitetu i ljubav prema hrani te dužnost opravdati dugogodišnje povjerenje koje nam dajete.  

Za sve prilike i za svaki dan

Podravkin mesni asortiman sastoji se od gotovih jela, ukusnih pašteta, narezaka te mesnih umaka.  Za sve one koji teže tome da obrok bude ukusan i kvalitetan, visoke energetske vrijednosti ali i jednostavan i brz za pripremu kada to zatreba, tu je lepeza proizvoda iz naše mesne linije koja će vas uvjeriti kako i brzo spremljena hrana može pratiti vaš stil života, a pritom ostati nutritivno bogata i ukusna.

Za slavlja i svečane trenutke ponovno su Podravkini proizvodi spremni da „uskoče“. Primjerice, Podravka čobanac objedinit će najbolje od oba svijeta – idealan omjer goveđeg i svinjskog mesa, bogatstvo povrća te pikantan umak koji okus duguje posebno odabranoj baranjskoj crvenoj paprici. Paštete su uvijek glavne zvijezde transformacije jer se savršeno uklope u doručak na plaži, brz zalogaj kad ste u žurbi ali, uz malo truda i dekoracija, caruju na kanapeima i lisnatim košaricama na svečanom domjenku. Majstor kobasice povezuju mirise i okuse svih krajeva Hrvatske. To su prave gurmanske delikatese pripremljene po tradicionalnim recepturama od najkvalitetnijih sastojaka te najfinijih dodataka i začina. Dimljene na drvu bukve, dozrele su na tradicionalan način. Tradicija, zanat i znanje ono su što odlikuje svaki naš proizvod – uvijek sa srcem.

Nema tajne, samo kvalitetni sastojci

Svi mi volimo dobro jesti, ali nemamo uvijek vremena posvetiti se nabavci i pripremi hrane onako kako bismo željeli. Podravkini su proizvodi redom dobre hranjive vrijednosti i izvrsnog okusa, sadrže veći postotak mesa od sličnih proizvoda na tržištu, manje soli te su nutritivno bogati kako biste ih uvrstili u svoju prehranu znajući da nema tajni i skrivenih sastojaka – samo kvaliteta.

Majstor Vinka trajna kobasica s vinom

Zašto odabrati Podravka proizvode?

  • odlična su ideja za brz i ukusan obrok u svakoj prilici
  • strogo su kontrolirani kvaliteta i sljedivosti proizvoda
  • moderna tehnologija omogućuje očuvanje vrijednih hranjivih tvari
  • paštete su izuzetne mazivosti i konzistencije 
  • široka ponuda tradicionalnih i modernih okusa za svakoga
  • podjednako su sjajni kao samostalan obrok i za pripremanje maštovitih delicija
  • sadrže veći postotak mesa od sličnih proizvoda na tržištu
  • sadrže manje soli
  • nutritivno su bogati

Mi nemamo potrošače – mi imamo goste za stolom

Simbol Podravke je srce, koje simbolizira srčanost, ljubav i brigu, prvenstveno za potrošače, ali i za zaposlenike, suradnike i naravno – okoliš. Kroz svoju misiju nudimo vam inovativno kulinarsko iskustvo i zdrava životna rješenja. Uz široku ponudu tradicionalnih i modernih okusa lako je nastaviti kuhati sa srcem, dok razum bira kvalitetu koju već generacijama osigurava Podravka.

Tagovi

gotova jela
jednostavna i brza priprema
kvalitetni sastojci
mesni umaci
naresci
pašete
podravka čobanac
uvijek sa srcem