by Podravka

Novosti

13.06.2022.

Nagrađujemo „Grill dream team“: Otkrij nam sastojke bez kojih je tvoj roštilj nezamisliv

Kupi barem jedan odabrani Podravka grill proizvod i opiši svoj grill dream team sastojaka bez kojih ne možeš niti pomisliti na roštiljanje

Znaš li onu priču o tome kako Jamajka do 1988. godine nije poslala ni jednog sportaša na Zimske olimpijske igre, a onda su stvorili bob reprezentaciju kojoj su se svi čudili da bi potom postala senzacija?

Malo tko se nadao da će naša nogometna reprezentacija u Francuskoj 1998. napraviti čudo i osvojiti broncu, a da ne spominjemo senzacionalno srebro 20 godina kasnije.

To su prave ekipe iz snova, a sigurni smo da i ti imaš svoj grill dream team –  s kojim je roštiljanje igra u kojoj pobjeđuješ i baš svaki puta osvojiš pohvale gostiju koji uživaju u slasnim grill specijalitetima.

Otkrij nam sastojke koji čine GRILL DREAM TEAM i osvoji nagrade

Koja marinada, koje meso, koji začini? Sve nam reci! Koji je tvoj grill dream team izreci. Opiši što kreativnije jer upravo takve naš žiri nagrađuje.

Slobodno piši priče, kao one lovačke koje ekipa sipa iz rukava kad se okupi oko grilla, slaži rime kao što slažeš ćevape na rešetku… nabaci i humor, poigraj se i  – sretno ti bilo! Prijave na nagradni natječaj „Grill dream team“ traju od ponedjeljka 13. lipnja do petka 8. srpnja.

Na kraju priče, priloži fotografiju računa kojim potvrđuješ kupnju barem jednog proizvoda iz Podravka Grill linije, pazi da ne bude mutna i nečitka, a račun obavezno sačuvaj do kraja natječaja.

Tajna roštilja je u savršenom dimu i tvom grill dream teamu

Biraš li jednog ili sve? Možda imaš favorite još od prvoga dana pa ne uvodiš tako lako novu ekipu? Daj šansu nekim novim Vegeta marinadama i začinima, stavi žlicu više ajvara ili senfa.  Kupi barem jedan od sljedećih proizvoda i uključi se u nagradni natječaj: Vegeta Natur grill classic, Vegeta Natur pikantno pečenje, Vegeta Natur burger classic, Vegeta Natur vratina, Vegeta Natur piletina.

Vegeta grill marinada classic, Vegeta grill marinada pikantna, Vegeta grill marinada češnjak, Vegeta grill marinada pivo i Vegeta grill marinada BBQ

Podravka ajvar blagi ili ljuti, ljuti ili blagi Podravka ketchup, Podravka Senf estragon, dijon ili gold.

Autori najkreativnijih će svoj vrt, terasu ili balkon ukrasiti grillastičnim nagradama. Najveći kreativac među vama osvojit će sjajan drveni set stol i četiri stolice, za kojim će se obitelj i prijatelji sigurno družiti u vrućim ljetnim danima. Druga nagrada, stolica za ljuljanje, dobro će ti doći za odmaranje i traženje inspiracije i novih recepata, treća nagrada za najkreativniji odgovor, bežični bluetooth zvučnik, osigurat će dobar provod i grill majstoru dok radi, ali i ekipi koja je zadužena za pomoć, degustaciju (ali i čišćenje na kraju). No, to nije sve jer će još 7 kreativaca po izboru žirija osvojiti pribor za roštilj koji će, vjerujemo, ovoga ljeta biti puno puta u upotrebi.

P.S. Uz svaku nagradu stiže ti i neodoljiv grill poklon paket.

Dok čekaš objavu dobitnika, pozovi i prijatelje da se uključe, a u idućem shoppingu ne zaboravi kupiti jedan od gore spomenutih proizvoda i još jednom se uključiti u natječaj „Grill dream team“ jer vremena imaš do 8. srpnja. Sretno svima!