by Podravka

Novosti

07.03.2022.

Podravka gotova jela - za savršen obrok u tren oka!

Gotova jela Podravka idealno su rješenje za ukusan, a k tome brzo pripremljen obrok u trenucima kada nemate vremena kuhati.

U 2021. godini na tržište smo izišli s novim dizajnom, no ono što je još važnije, istovremeno smo i unaprijedili sve recepture u skladu s trendom upotrebe prirodnih sastojaka – smanjili smo udio soli i masti, proizvodi ne sadrže konzervanse, izvor su proteina i vlakana te spremni za konzumaciju za 2-3 minute.

Paleta tradicionalnih jela na žlicu: Grah s kobasicom, Grah s hamburgerom, Zapečeni grah i Fileki, upotpunjena je s novim jelima: Čobanac s baranjskom paprikom, Pileći paprikaš i Ćufte u umaku od rajčice.

Svi spomenuti proizvodi pakirani su u BPA safe limenke, a u suradnji s Metal Packaging Europe asocijacijom na pakiranju je istaknut znak metal recycles forever. On ističe važnu karakteristiku limenke koja ju čini,  zapravo, savršenom ambalažom –  beskonačno je reciklirajuća, a istovremeno beskompromisno sigurno čuva kvalitetu hrane u dugom roku bez upotrebe konzervansa, zahvaljujući tehnološkom procesu pasterizacije ili sterilizacije.

Podravka tradicionalna Gotova jela nisu pomodna jela koja traju sezonu – dvije. To su vrhunski proizvodi u kojima uživamo kroz generacije i bude u nama najpozitivnije emocije povezane s okusom, obiteljskim ručkovima i toplinom doma.

U 2021. godini na tržište smo lansirali i potpuno novu liniju visoko poželjnih mediteranskih okusa: Podravka gotova jela u pliticama. Pripremljena su bez konzervansa i aditiva. Salate su odmah spremne za konzumaciju, potrebno ih je samo otvoriti, promiješati i uživati u njima, dok je jela potrebno podgrijati 2-3 minute u mikrovalnoj pećnici ili na tavici i izvrstan obrok je pred vama!

Za vas smo na police stavili:

Salata quinoa s grahom i povrćem – spoj nježnog okusa kvinoje, graha i povrća ono je što vam treba za predah i lagani obrok!

Salata tuna s tjesteninom i povrćem – brza tuna u moru finih sastojaka, idealna za izlet ili stanku na poslu!

Penne Bolognese – fini talijanski klasik na koji se uvijek možemo osloniti. Tjestenina i umak za vaših pet minuta sreće!

Penne à la carbonara – jednostavni sastojci: umak od vrhnja, fina slanina i penne – hranjivo, brzo, ukusno!

Rižoto s gljivama – savršen rižoto ipak postoji. Gljive se pripremaju na bezbroj načina, ali u rižotu ipak pokazuju svu svoju aromu i raskoš okusa.

Paella s povrćem i piletinom – temperamentno i primamljivo. Tajna je u posebnoj mješavini začina i ekstraktu šafrana. Preostaje vam samo – uživati.

Piletina u mediteranskom umaku – gotov(o) savršen obrok. Ukusna piletina kupa se u vinu, maslinovom ulju i crvenom umaku.

Prema američkoj medijskoj tvrtki U.S. News & World Report, mediteranska prehrana već četiri godine zaredom slovi za najbolji način prehrane. Mediteransku prehranu također su, kao optimalan način prehrane tijekom pandemije bolesti COVID-19, preporučile krovne svjetske i europske javnozdravstvene organizacije.

Podravka mediteranska gotova jela u pliticama savršen su izbor za svakoga tko teži kvalitetnom i ukusnom obroku!