Sastojci
- 20 g maslaca
- 150 g mrkve
- 100 g korijena celera
- 1 stapka celera (100 g)
- 1 rajčica (150 g)
- 300 g krumpira
- 2 Goveđa gulaša Podravka (2x300g)
- sol
- 1 žlica nasjeckanog kopra
- kiselo vrhnje za posluživanje
Korišteni proizvodi
Priprema
- Mrkvu, celer i stapku celera očistite, a zatim narežite. Na zagrijanom maslacu kratko popecite povrće.
- Dodajte krumpir narezan na kockice, prelijte vodom da prekrije sadržaj i kuhajte 10 minuta.
- Zatim dodajte na kockice narezanu rajčicu, sadržaj limenke Goveđeg gulaša i sve zajedno pirjajte da se okusi sljube.
Posluživanje: Po potrebi posolite, pospite koprom i poslužite s kiselim vrhnjem.
Savjet: Umjesto rajčice možete koristit cherry rajčice koje je potrebno samo prerezati na polovice.
Korišteni proizvodi
Sastojci
- 20 g maslaca
- 150 g mrkve
- 100 g korijena celera
- 1 stapka celera (100 g)
- 1 rajčica (150 g)
- 300 g krumpira
- 2 Goveđa gulaša Podravka (2x300g)
- sol
- 1 žlica nasjeckanog kopra
- kiselo vrhnje za posluživanje