Sastojci
- 600 g krumpira
- sol
- 2 Goveđa gulaša Podravka (2×300 g)
- 100 ml bijelog vina
- 1 žlica nasjeckanog peršina
Korišteni proizvodi
Priprema
- Krumpir ogulite i narežite na kockice.
- Prelijte vodom tako da ga prekrije, posolite i kuhajte 15 minuta da krumpir omekša. Ukoliko je preostalo previše vode, dio izlijte.
- Dodajte sadržaj limenki gulaša, vino i pustite da prokuha.
Posluživanje: Pospite peršinom i poslužite s finim kruhom.
Savjet: Ukoliko želite jaču aromu gulaša bijelo vino zamijenite crnim.
Korišteni proizvodi
Sastojci
- 600 g krumpira
- sol
- 2 Goveđa gulaša Podravka (2×300 g)
- 100 ml bijelog vina
- 1 žlica nasjeckanog peršina